Exkluzív rendezvények

Incentive élmények

Hajdúszoboszlói hotelünk céges rendezvényekkel kapcsolatban is szívesen áll rendelkezésre!
Magyarország egyik legnépszerűbb fürdővárosáról az embernek többségének elsőre a pihenés és a gyógyfürdőzés jut eszébe, azonban hajdúszoboszlói hotelünk ennél sokkal többet nyújt. Szállodánkban szívesen látjuk a céges rendezvényeket is, melyekkel kapcsolatban számtalan lehetőséget biztosítunk a vállalkozásoknak.
Incentive élmények
Incentive élmények

A céges rendezvények terén hajdúszoboszlói hotelünk nagy tapasztalattal rendelkezik, legyen szó akár sajtótájékoztatóról, akár üzleti megbeszélésről, esetleg csapatépítésről vagy egy termékbemutatóról. A nálunk szervezett rendezvényeket lehetőség van incentive élményekkel is összekötni.

Az incentive élmények olyan plusz szolgáltatást jelentenek, amik különlegesebbé teszik az egész rendezvényt, vagyis a dolgozóknak nem egy megszokott, unalmas csapatépítőn kell részt venniük. Ez egyrészt hozzájárul a munkájuk elismeréséhez, ösztönzi őket a még jobb teljesítményre, valamint erősíti a cég iránti elköteleződést.


A vállalkozások gyakran ajándékoznak ilyet az üzleti partnereik részére is, ezzel megalapozva a hosszú távú, mindkét fél számára jövedelmező együttműködést. Egy céges rendezvény incentive élményekkel olyan lehetőség, amit kár kihagyni, hiszen mindenkinek az előnyére válik!


Hajdúszoboszlói hotelünk szállással, vagy szállás nélkül is szívesen biztosít helyet a céges rendezvényeknek. Bérelhető külön terem, a la carte étlappal rendelkező saját étterem várja a vendégeket, valamint lehetőség van medence használatára is. Hajdúszoboszlói hotelünkben garantált a kellemes légkör, a jó hangulat, miközben modern, gyönyörű környezetben zajlik majd az esemény. Akár egy konferenciáról van szó, akár egy jutalomutazásról, nálunk a vendégek egyúttal ki is pihenhetik magukat, és élvezhetik egymás társaságát.

Ha a fentiekkel kapcsolatban kérdése merült fel, vagy időpontot szeretne foglalni hajdúszoboszlói hotelünkbe céges rendezvényére, keressen fel minket bizalommal! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére és adnak bővebb tájékoztatást.


Incentive élmények
Sajtótájékoztató, üzleti reggeli, Brunch

Sajtótájékoztató, üzleti reggeli, Brunch

Sajtótájékoztatók, reggeli üzleti megbeszélések, nap közbeni meetingek izgalmas helyszínekét ajánljuk a természetes fényű 60 fős különtermünket, közvetlen külön bejárattal, parkolási lehetőséggel.

Klasszikus reggeli fogásokból válogathatnak (kontinentális reggeli, svédasztalos reggeli, tipikus magyar reggeli meleg ételekkel, angol reggeli, szendvicsvariációk, wellness reggelik, tízórai meleg előételek menü, déli könnyű ebéd menü)

Training-helyszín, konzultációk, termékbemutatók, közgyűlések, bankettek, kültéri rendezvények, böllér programok, divatbemutató:


  • Különterem – tágas terek, folyosók, oszlopmentes, természetes fényű terem
  • különleges technikai igények kielégítése (hangosítás, fény, vetítés, hang és képrögzítés,..)
  • közvetlen, egyszerű bepakolási és akár közvetlen külön bejárási lehetőség a terembe a szálloda hátsó udvari bejáratánál
  • szabadtéri helyszín– Hátsó udvaron, ahol lehetőség van pavilonok, sörpadok, sátrak elhelyezésére
  • medencetéri helyszín ( belső udvar)- Álló és ültetett fogadások közvetlen a medence mellett
  • utcafronti terasz éteremmel – főként szezonálisan ( ápr.1-szept 30. között) családi összejövetelekre, születésnapi köszöntésekre ajánljuk ( max 80 fő)
  • esküvő – szállással együtt vagy csak vacsora biztosítása, esküvők estén profi rendezvényszervező partnereinkkel együtt segítjük az ifjú pár elképzeléseit megvalósítani.
  • parkolási lehetőség biztosított

+ egyéb vendéglátás: egyedi kávészünetek, állófogadás, MEDENCE téren koktélpartik, gálavacsorák, alapítványi bálok, osztálytalálkozók, céges összejövetelek, vacsorák, egyéb családi események tökéletes helyszíne.

Rendezvény-technikai felszereléseink:
projektor, flip-chart táblát, vetítő vásznat díjmentesen biztosítunk megrendelőink részére.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és szeretne többet, konkrétabbat megtudni a fent leírtakkal kapcsolatban, kérem, vegye fel szállodánkkal a kapcsolatot a megadott elérhetőségek bármelyikén.

Közvetlen kapcsolat és ajánlatkérések:
+36 52 362 826 vagy
+36 30 677 8357
rudolf@rudolfhotels.com


Kutyával érkezem

This will close in 0 seconds