Wellness kezelések maximális higiénia mellett a Hotel Rudolfban!

2024.03.01. 0
wellnes_kezelesek.jpg

Napjainkban a wellness igen divatos pihenési forma, ám nagyon sokan döntenek mellette a gyógyító hatása miatt is. Sajnos az elmúlt hónapokban nem sok lehetőség volt az ilyen jellegű szolgáltatások igénybe vételére, de szerencsére most már nem kell senkinek sem lemondania róluk.

A Hotel Rudolf mindent megtesz a maximális higiéniáért, így vendégeink teljes biztonsággal élvezhetik a wellness kezeléseket és az általunk kínált gyógykezeléseket.

Wellness részlegünkön van lehetőség többféle masszázs, pakolás és aromafürdő igénybe vételére is. Munkatársaink kiemelt figyelmet fordítanak a rendszeres, alapos fertőtlenítésre, ennek köszönhetően vendégeinknek valóban csak a pihenésre és a gyógyulásra kell fókuszálniuk. A wellness kezeléseken kívül biztosítjuk a tőlünk megszokott gyógykezeléseket is, így nem kell megszakítani a rendszerességet ebben sem. A szakorvos által felírt valamennyi gyógykezelést érdemes igénybe venni, melyekhez folyamatosan lehet előre időpontot foglalni, így nem szükséges többször sorban állni sem. Recepciós kollégáink szívesen segítenek akár már érkezéskor megszervezni az itt tartózkodás teljes idejére a gyógykezeléseket. Lehetőség van online bejelentkezésre is, ami még tovább egyszerűsíti és gyorsítja az érkezést.

Akár pihenni szeretne valaki, akár gyógyászati célból venné igénybe szolgáltatásainkat, hozzánk teljes bizalommal fordulhat. A Hotel Rudolf elkötelezett a higiéniai szabályok betartása mellett, és ehhez minden szükséges eszközt biztosítunk kollégáink részére. Amennyiben felkeltettük érdeklődését és úgy döntött, hogy ellátogat hozzánk, keressen minket bizalommal a honlapunkon megadott elérhetőségeinken! Foglaljon időpontot gyógykezeléseinkre, illetve töltsön nálunk néhány pihentető napot, ami csak Önről szól! Kényelmes, jól felszerelt és tiszta szobákkal várjuk, igény szerint svédasztalos reggelit, fél- vagy akár teljes panziós ellátást is biztosítunk. Ha kérdése van, bátran forduljon munkatársainkhoz, akik szívesen tájékoztatják a részletekről!

 

Kutyával érkezem

This will close in 0 seconds