Szállodánkban, helyben gyógyulhat a kitűnő minőségű gyógyvíz jótékony hatásainak köszönhetően és a helyben rendelő kiváló szaktudással rendelkező orvosainkkal közreműködően.

SENIOR TRIP –

Nyugdíjas ajánlat

(Kivéve ünnepnapok és tematikus hétvégék)

Élvezze az életet nyugdíjas korban is, hiszen a gondtalan évek csak azután kezdődnek! Hozza el párját, családját vagy barátait Hajdúszoboszlóra.

A Senior – csomag tartalma: 

Szállás hétköznapokon (vasárnaptól péntekig) kétágyas standard szobákban.

 

AJÁNDÉK: FEJENKÉNT EGY ALKALOMMA 15′ FRISSÍTŐ MASSZÁZS.

  • Érkezéskor Welcome Drink ( 14 év felett)
  • Félpanziós ellátás: svédasztalos reggeli és menüválasztásos főétkezés- érkezés napján adott, egységes menü (a szálloda telítettségégétől függően svédasztalos vacsora)
  • A szálloda wellness részlegének nyitvatartási idő szerinti használata: finn szauna, jakuzzi, gőzkabin
  • Kültéri gyógyvizes medencéink nyitvatartási idő szerinti használata
  • Szezonálisan (05.01-09.30-ig) a kültéri felnőtt- és gyermek strandmedence, napozóterasz használata nyitvatartási időben
  • Törölköző és fürdőköpeny (felnőtt méretben) használata
  • Központi széfhasználat
  • Wireless (wifi) használata a szállodában

Min. 3 éj foglalása esetén érvényesek az árak:

2023.05.01- 06.30. és  és 2023.09.01-30: 21.900 Ft / fő / éj

2023.10.01-12.22.: 20.900 Ft / fő / éj

2023.07.01-08.31.: 23.900 Ft / fő / éj

Egyágyas szobában való elhelyezés esetében időszaknak megfelelően 40 %, 50% felárat számolunk fel.

A szobákban minimum 1 főnek Nyugdíjas Igazolvánnyal kell, hogy rendelkezzen, csak és kizárólag akkor érvényesíthető a kedvezményes szobaár.

Egyéb fizetendő költségek érkezéskor a recepción:

Klíma használat: 2.000 Ft/szoba/éj
Idegenforgalmi adó ( IFA) a helyszínen fizetendő: 590 Ft / fő / éj
Parkolási díj: 1.500 Ft / autó / éj udvari parkoló

 

Senior Trip Nyugdíjas ajánlat hajdúszoboszlói hotelünkben: Kapcsolódjon ki hétköznap is!

Aki belépett a nyugdíjas éveibe, arra hirtelen rászakadhat a tengernyi szabadidő, egyszer csak nem is tud mit kezdeni ezzel a szabadsággal. Sok lehetőség van arra, hogy tartalmasan töltse valaki a nyugdíjas éveit, és ehhez nem is kell feltétlenül sok pénz. Az utazásra például most kiváló lehetőség adódik. Gondoljon bele, hogy már nem kell munkahéthez igazodnia, akár hétköznap is elindulhat világot látni, elkerülve ezzel a hétvégék zsúfoltságát!

Hajdúszoboszlói hotelünkben a Senior Trip Nyugdíjas ajánlat is a hétköznapokat veszi célba, és azokat a szépkorúakat, akik szívesen kiruccannának Hajdúszoboszló városába néhány napra. Vasárnaptól péntekig vehetik igénybe a Senior Trip Nyugdíjas ajánlatot, minimum három éjszaka foglalása esetén. A csomag kétágyas standard szobákban történő elhelyezést foglal magába, amihez bőséges félpanziós ellátás, friss, tiszta fürdőköpeny és törölköző is jár. A wellness részleg és vele együtt hajdúszoboszlói hotelünk medencéinek használata egész nap a rendelkezésére áll a vendégeknek, ezzel együtt pedig a szauna, a gőz és a pezsgőfürdő is elérhető a teljes nyitvatartás idejében.

Hajdúszoboszlói hotelünkben minden igényt kielégítő ellátást nyújtunk, és gondoskodunk arról, hogy vendégeink szép emlékekkel, elégedetten távozzanak. Érkezzen a párjával, a barátaival, családtagjaival hajdúszoboszlói hotelünkbe, kedvező áron vehetik igénybe szolgáltatásainkat, miközben híres fürdővárosunk nevezetességeit is megcsodálhatják, kikapcsolódhatnak, felpezsdítve ezzel a megszokott hétköznapokat. Minden Senior Trip Nyugdíjas ajánlatban résztvevő vendégünknek kedveskedünk egy alkalmas gyógymasszázzsal is.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésüket, keressenek fel minket bizalommal! A hajdúszoboszlói hotelünkben közreműködő kollégáktól minden kérdésükre választ kapnak a honlapunkon közzétett elérhetőségeink bármelyikén! Érdemes a foglalást a lehető leghamarabb megszervezni, hogy ne legyen gond a szállással, illetve a szabad helyekkel. Pihenjenek hajdúszoboszlói hotelünkben, amikor mások dolgoznak!

Blog Attachments
Scroll Up