Hamarosan itt a nyári szünet! Szezonnyitó ajánlat hajdúszoboszlói hotelünktől!

A nyári szünet hamarosan megkezdődik, és végre ki lehet szabadulni a városból a családdal. Ön hogyan tervezi az idei nyaralást? Ha gyermekkel utazik, biztosan lesz benne strandolás is, hiszen ez a nyári családi programok egyik kihagyhatatlan programja. Nem mindenki szereti azonban a gyermekeit természetes vízparta vinni, különösen akkor nem, ha a kicsik még nem, vagy csak bizonytalanul tudnak úszni. Minden szülő feszültebb ilyenkor, hiszen folyamatosan szemmel kell tartani a gyerekeket, nehogy túl mélyre bemenjenek a vízbe.

A Rudolf Hotelben nem lesz ilyen problémája! Töltsék a nyár néhány napját hajdúszoboszlói hotelünkben, és élvezzék a gondtalan fürdőzést a hotel medencéjének partján! Ha most foglal, akkor igénybe veheti szezonnyitó ajánlatunkat is! Június 14 és július 15 között öt napra és négy éjszakára kedvezményes áron szállhat meg családjával hajdúszoboszlói hotelünkben! A kedvezményes csomaghoz számos kényelmi kiegészítő tartozik, vendégeink apartmanban vagy családi szobában tölthetik az időt nálunk. Félpanziós ellátás, tehát reggeli és vacsora van az árban, a gyerekeknek korlátlan szörp és ásványvíz mennyiség áll a rendelkezésükre a medencerészen. Hajdúszoboszlói hotelünk vendégei a beltéri és a kültéri wellness részleget is használhatják a teljes nyitvatartási idő alatt. Nálunk ellenőrzött és biztonságos körülmények között, felhőtlenül strandolhat az egész család. Hajdúszoboszlói hotelünkben a gyerekeknek külön medencét biztosítunk, így a szülők nyugodtan pihenhetnek a medence partján és élvezhetik a szabadságot.

Keressen minket bizalommal, és tudjon meg többet hajdúszoboszlói hotelünk különleges, szezonnyitó ajánlatáról! A weboldalon feltüntetett elérhetőségeink egyikén akár azonnal lefoglalhatja a szállást hajdúszoboszlói hotelünkben Ön és családja számára! Legyen a város egyik legszebb, legbarátságosabb hotelének a vendége néhány napra, és ismerje meg mesés fürdővárosunk nevezetességeit!

 

Scroll Up