Wellness Hajdúszoboszlón: pihenés netovábbja

Wellness Hajdúszoboszlón: pihenés netovábbja

Az őszi, téli időszak a wellness igazi főszezonja. Nincs is jobb, mint egy havas, hideg téli estén igénybe venni a szaunát vagy egy jó kis masszázzsal indítani a napot. Így az ember igazán feltöltődhet, megszabadulhat a hétköznapok során felgyülemlett stressztől, lazíthat, kedvére kényeztetheti testét és lelkét. Egy néhány napos wellness Hajdúszoboszlón nem csak pihentető, hanem az egészségre is jó hatással van. Hazánk egyik legnépszerűbb fürdővárosa szeretettel várja vendégeit egész évben, élményekben gazdag szolgáltatásokkal!

Szállodánk egész évben nyitva van, így a wellness Hajdúszoboszlón folyamatosan elérhető. Kültéri, fedett medencével várjuk kedves vendégeinket, ahol mindenki kedvére pihenhet, élvezheti a víz jótékony hatásait. A járványhelyzetre való tekintettel a wellness részleg átmenetileg sajnos korlátozásokkal használható, de van lehetőség a szauna, valamint masszázs igénybe vételére is. A wellness Hajdúszoboszlón teljesen biztonságos és remek kikapcsolódási lehetőséget nyújt. Számunkra a biztonság és az egészség az első, ezért egyszerre limitált létszámban vehetők igénybe a szolgáltatások, valamint időpont foglalása szükséges. Ezzel is csökkentjük a személyes kontaktusokat, ráadásul így maga a pihenés is valóban nyugalmas lesz. Munkatársaink természetesen ezen felül is mindent megtesznek az egészség védelme érdekében, rendszeresen, és nagyon alaposan takarítanak és fertőtlenítenek a szálloda teljes területén. A wellness Hajdúszoboszlón ráadásul a termálvíznek köszönhetően az immunrendszernek is jót tesz. A vendégeket kényelmes, jól felszerelt szobákban helyezzük el, svédasztalos reggelit és igény szerint fél- vagy teljes panziós ellátást biztosítunk a hajdúszoboszlói wellness során. Többféle akciós csomagajánlatunk is van, amelyeket érdemes igénybe venni.

Amennyiben szeretné kihasználni a lehetőséget, foglalja le pihenését bátran honlapunkon keresztül! Ha kérdése van vagy bővebb információra van szüksége, forduljon bizalommal munkatársainkhoz a megadott elérhetőségeink bármelyikén, ők szívesen tájékoztatják a hajdúszoboszlói wellness-el kapcsolatos részletekről!

Scroll Up