Töltse az ünnepeket hajdúszoboszlói hotelünkben!

Töltse az ünnepeket hajdúszoboszlói hotelünkben!

https://hotelrudolf.hu/rudolf/karacsonyi-csomag-a-hotel-rudolf-ban/

Modern világunk egyik hátránya, hogy a karácsony, a szeretet ünnepe már sokszor nem arról szól, amiről kellene. Az egész karácsonyi készülődés egy kapkodás, mindenki ajándékok után kutat, de sokszor így sem tudunk olyan meglepetést adni, ami valóban örömöt okoz a másiknak. Közben pedig elfelejtjük a valódi célokat, vagyis, hogy az ünnepek alatt együtt legyen a család, és mindenki kipihenje magát. Ön szeretné, hogy az idei ünnepek igazán a családról szóljanak, amikor mindenkinek az együtt töltött idő jelenti a legszebb ajándékot? Töltsék a karácsonyt hajdúszoboszlói hotelünkben, legyen az idei év emlékezetes!

Hajdúszoboszlói hotelünk kedvezményes ajánlattal várja vendégeit december 23. és 27. között. Az ünnep alatt nálunk mindenki azon igyekszik, hogy meghitt hangulatot teremtsünk, ami tökéletes alapot biztosít egy családi karácsonynak. A kényelmes, kétágyas szobákban vendégeinket ajándék bekészítés várja, a tartózkodás ideje alatt végig félpanziós ellátást biztosítunk. Minden délután kávéval, teával, karácsonyi desszertekkel kedveskedünk, december 24-én, 25-én és 26-án pedig gyertyafényes, ünnepi vacsoraesttel fokozzuk a hangulatot. Természetesen az ár tartalmazza a wellness részleg használatát is. Hajdúszoboszlói hotelünkben kültéri gyógymedencéket, finn-szaunát, gőzkabint, valamint jacuzzit találnak vendégeink, ezen kívül biztosított fürdőköpeny, központi széf, WIFI, valamint a legkisebbek részére gyermek játszószoba is. Hajdúszoboszlói hotelünk kiváló helyen fekszik, így a nálunk ünneplők egy rövid séta alatt megcsodálhatják az ünnepi díszbe öltözött várost is. Vendégeinknek semmivel sem kell törődniük, csak azzal, hogy a karácsonyt meghitt békében töltsék családjuk körében, minden másról hajdúszoboszlói hotelünk munkatársai gondoskodnak.

Felkeltettük érdeklődését? Keresse fel bizalommal a részletekért hajdúszoboszlói hotelünket a megadott elérhetőségeink bármelyikén! Foglaljon időben, ünnepeljenek nálunk Önök is!

Scroll Up