Téli pihenés a Rudolf Hotelben az adventi hétvégéken!

Téli pihenés a Rudolf Hotelben az adventi hétvégéken!

https://hotelrudolf.hu/rudolf/teli-pihenes-a-rudolf-hotelben/

Nem csak nyáron érdemes kivenni egy kis szabadságot, hanem télen, az adventi időszakban is. Ilyenkor a legtöbben készülnek a karácsonyra, nagy az év végi hajtás, és mire elérkezik az ünnep, kimerülten rogynak a karácsonyfa alá. Épp ezért ajánljuk, hogy még az advent folyamán töltődjön fel egy hosszú hétvégén hajdúszoboszlói hotelünkben!

A Rudolf Hotel egész évben várja kedves vendégeit, így az adventi időszakban is. Remek ötlet már most szobát foglalni nálunk, hiszen hamar betelik a foglalási naptár, mivel az utóbbi években szerencsére sokan jöttek rá arra, hogy a karácsony nem éppen a pihenésről szól, és az azt megelőző, tennivalókkal nehezített napokat érdemes kipihenni, hogy az ünnep ne legyen feszültségtől terhes. Senki sem szeret fáradtan és nyűgösen ünnepelni, így érthető, ha ebben az időszakban egyre több a vendég hajdúszoboszlói hotelünkben.

Nálunk Ön és kedves családja is rákészülhet a karácsonyra egy wellness hétvégén, ahol nem csak a teste, de a lelke is kipihentté válik. A hajdúszoboszlói wellness ráadásul nem csak fürdőzésből és a szállodai pihenésből áll, hiszen a környéken a téli időszakban is rengeteg a látnivaló, sőt, ilyenkor talán a legszebb a környék. A nyaraknak is megvan a maguk varázsa, de a behavazott táj szépségével nincs, ami vetekedhetne. A városban szintén el lehet tölteni egy egész napot csak sétával, hiszen számos építészeti látványossággal rendelkezik. Érdemes megtekinteni a Bocskai István Múzeumot, a Református Templomot, a Szent László Római Katolikus Plébánia Templomot és a Harangházat, amik a város központi részén helyezkednek el. Ez utóbbi Hajdúszoboszló szimbóluma, ami egy festett jelfákból és harangokból álló műalkotás.

Töltsön Ön is egy kis időt pihenéssel az adventi időszakban is, hiszen mindenkinek szüksége van egy kis feltöltődésre! Amennyiben kérdése van, vagy szobát szeretne foglalni hajdúszoboszlói hotelünkben, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Scroll Up