Hajdúszoboszlói kúracsomagunk jótékonyan fog hatni egészségére!

Hajdúszoboszlói kúracsomagunk jótékonyan fog hatni egészségére!

Legyen szó ízületi bántalmakról, gerincgyulladásról vagy sportsérülésekről, a közös ezekben a betegségekben az, hogy kiegészítő kezelésükhöz a hajdúszoboszlói gyógyvíz megoldást nyújthat. Sok orvos tanácsolja a betegeinek, hogy mártózzanak meg a világhírű termálvízben, ugyanis már rengeteg embernek segített megoldani az egészségügyi problémáját. Hotelünk fontosnak tartja, hogy azok számára is vonzó csomagajánlatot kínáljon, akik a gyógyulásért jönnek a városba, így kedvező feltételekkel szállhatnak meg Hajdúszoboszlón. Amennyiben Ön is érintett valamelyik említett betegséggel kapcsolatban, vagy más problémája van, és sokan tanácsolták a gyógyvíz használatát kiegészítő kezeléshez, vegye igénybe kúracsomagunkat Hajdúszoboszlón!

Kúracsomagunk Hajdúszoboszlón óriási segítséget nyújthat abban, hogy Ön a gyógyulás útjára lépjen, mert nálunk a fürdőzés után további kezeléseken is részt vehet. Igazi profi szakemberek fognak gondoskodni arról, hogy teljesen újjászületve távozzon tőlünk. Hajdúszoboszlón kúracsomagunk 2020. január másodikától egészen december 22-ig érvényes, így az év folyamán akár többször is visszatérhet hozzánk. Az ajánlat keretein belül félpanziós ellátást vehet igénybe, továbbá wellness részlegünk is a rendelkezésére fog állni, ahol finn szauna, jacuzzi és gyógymedencék várják. Hajdúszoboszlói kúracsomagunk ára tartalmazza a napi 3 TB által támogatott gyógykezelést. Lakcímkártyáját és TAJ kártyáját semmiképp se felejtse otthon! Mi mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy a gyógyulás útjára léphessen. A termálvíz rengeteg betegséggel kapcsolatban nyújthat megoldást, nálunk a vendégek teljesen természetes formáját választhatják a gyógyulásnak. A megfelelő egészségi állapot a közérzetére is jó hatással lesz.

Hajdúszoboszlói kúracsomagunkat nem érdemes kihagynia, még akkor sem, ha nincs komoly betegsége, hiszen a gyógyvíz egészségmegőrzéshez is ideális. Ismerkedjen meg a részletekkel, és foglalja le szállását hotelünkben! Ha bővebb információkra lenne szüksége az ajánlatról, keressen bennünket bizalommal elérhetőségünkön, munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére! Gyógyuljon Ön is Hajdúszoboszlón kúracsomagunk segítségével!

Scroll Up