Gyógyuljon nálunk!

Gyógyuljon nálunk!

Gyógyító hét csomag hajdúszoboszlói hotelünkben

https://hotelrudolf.hu/rudolf/gyogyito-hetkoznapok-a-hotel-rudolf-ban/

Fájdalom gyötri, nehezen megy a mozgás, visszasírja azokat a boldog időket, amikor még nem volt gondja az egészségével? Gyógyulni nem csupán gyógyszerekkel lehet, hanem anélkül is, hogy az ember naponta pirulákat, cseppeket fogyaszt. A termálvíz természetes gyógyereje például alkalmas arra, hogy többféle panaszt is enyhítsen, és mesterséges gyógykészítmények nélkül nyújtson a betegeknek jobb közérzetet. Hajdúszoboszlói hotelünkben erre alapozzuk a Gyógyító hét csomagunkat, amit azoknak ajánlunk, akik egyszerre szeretnének pihenni és gyógyulni is.

Hajdúszoboszlói hotelünkben egész évben lehetőség van arra, hogy a Gyógyító hét csomagot igénybe vegyék vendégeink, januártól egészen decemberig várjuk a gyógyulni vágyókat. Ahogyan azt a csomag neve is jelzi, itt több napos kúráról van szó, tehát legalább 4 éjszakát érdemes arra szánni, hogy az egészségét ápolja valaki.

A Gyógyító hét csomaggal hajdúszoboszlói hotelünkben megszálló vendégeink számos TB által támogatott kezelést is igénybe vehetnek, a wellness részleg szolgáltatásai mellett. A gyógyfürdő termálvizes medencéiben jólesik kicsit ücsörögni, miközben a gyógyvíz kifejti hatását a gyulladt idegeken, fájó izmokon, reumás végtagokon. A fürdőkúrán kívül orvosi masszázs, gyógytorna, súlyfürdő vagy elektroterápia is a kezelések sorát bővíti.

Szeretettel várjuk azokat, akik nívós hajdúszoboszlói hotelben szeretnének megszállni és igényes körülmények között pihenni két gyógykezelés között. A Gyógyító hét csomagunkba félpanziós ellátás, fürdőköpeny, tiszta, otthonos szobák tartoznak, valamint napi három alkalommal TB támogatott gyógykezelést is igénybe vehetnek a vendégeink, valamint a wellness részlegen, jó idő esetén pedig a napozó teraszon is szívesen látjuk a hajdúszoboszlói hotelünkben megszállókat.

A gyógyulás és a kikapcsolódás egy helyen találkozik hajdúszoboszlói hotelünkben, ahol kellemes környezetben tehet az egészségéért, pihenhet és napról-napra jobban érezheti magát minden vendég. Lépjen kapcsolatba velünk a megadott elérhetőségeink egyikén, és foglaljon szabad szobát hajdúszoboszlói hotelünkben a Gyógyító hét csomaggal!

Scroll Up