First minute nyári előfoglalás Hajdúszoboszlón: nyaraljon nálunk kompromisszumok nélkül!

First minute nyári előfoglalás Hajdúszoboszlón: nyaraljon nálunk kompromisszumok nélkül!

Sokan hajlamosak az utolsó pillanatra hagyni a nyaralásuk szervezését, ez pedig több szempontból nem előnyös. Egyrészt nagyon nehéz ilyenkor már olyan helyen és időpontban foglalni szobát, ami megfelelne a vendégeknek, így az érintettek kénytelenek kompromisszumot kötni olyan szállással és dátummal, ami csak részben felel meg az elvárásoknak. Másrészt ekkora már lemaradhatnak az érdeklődők a vonzó ajánlatokról, amiknek igénybevételével valóban kedvező áron üdülhetnek a szezonban. Amennyiben Ön szeretné elkerülni az ilyen és ehhez hasonló szituációkat, kellemetlen kompromisszumokat, foglaljon szállást a First Minute nyár ajánlattal!

Nyári előfoglalási ajánlatunkkal most lehetősége van kedvező áron szállást foglalni hotelünkben, ami a hazai és külföldi turisták legközkedveltebb városában, Hajdúszoboszlón található. Egészen 2020. március 31-ig veheti igénybe a kedvezményt, ha minimum 3 éj esetén lefoglalja és befizeti foglalásának 30%-át. A nyári előfoglalás nem csupán a vonzó árért előnyös, hanem azért is, mert így a nyaralás szervezéssel kapcsolatban már nem lesz további teendője. Nincs szükség arra, hogy az utolsó pillanatban kapkodjon, ezáltal rengeteg stressztől és rossz döntéstől kímélheti meg magát. A First Minute nyár csomagunkban minden megtalálható, amire szüksége lesz az emlékezetes üdüléshez. Félpanziós ellátást biztosítunk, welcome drinkkel várjuk és a wellness részleg is a rendelkezésére áll. A családokról sem feledkeztünk meg, így, ha kisgyerekekkel érkezne, a gyermekjátszónk gondoskodni fog a minőségi szórakoztatásukról.

nyári előfoglalási ajánlatukkal csak jól járhat, válassza Ön is a wellnesst Hajdúszoboszlón, és legyen felejthetetlen az idei nyaralása! Tudjon meg bővebb információkat a csomagunkról, és foglalja le szállását mihamarabb, mert a helyeink vészesen fogynak és mindjárt itt a március vége. Ha kérdései lennének a First Minute nyárral kapcsolatban, vagy szobát foglalna, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

Scroll Up