Családi nyaralás Hajdúszoboszlón: ne hagyja ki!

Családi nyaralás Hajdúszoboszlón: ne hagyja ki!

Most, hogy úgy tűnik, legalább ideiglenesen elvonultak a viharfelhők hazánk egéről, mindenki igyekszik kihasználni a nyár utolsó hónapját, és belföldön ugyan, de nyaralni egyet, még mielőtt beköszönt az ősz és az esetleges második hullám. Sokan mennek barátokkal, vagy akár egyedül is hosszabb-rövidebb utakra, ám a legtöbben a családok vannak, akik gyermekeikkel együtt a nyakukba veszik az országot, és meg sem állnak az első nyaralóhelyig. A családi nyaralás Hajdúszoboszlón is lehetséges, sőt, egyenesen ajánlott – az okokat az alábbiakban fejtjük ki!

családi nyaralás Hajdúszoboszlón első sorban azért remek ötlet, mert a városban számos olyan programlehetőség található, ami a kisgyermekes családok számára ideális. Elsőnek kell megemlítenünk a Hungarosp-t, ami Európa legnagyobb fürdőkomplexuma, amelyben gyógyfürdő, strand, aquapark és az Aqua-Palace élményfürdő várja a vendégeket. A gyerekek legtöbbje imádja a strandolást és a vizet, ezt a szenvedélyüket pedig a Hungarospa-ban tökéletesen megélhetik, méghozzá biztonságos, folyamatosan ellenőrzött körülmények között.

családi nyaralás Hajdúszoboszlón a Mókus Kalandparknak köszönhetően egy különleges élménnyel még fokozható is, hiszen a park mind a gyermekek, mind a felnőttek számára biztosít lehetőséget arra, hogy megtapasztalhassák, milyen a fák közötti élet fent, a magasban. Ez nem csupán kihívás, de hatalmas móka is, ami teljesen biztonságos, köszönhetően a Mókus Kalandpark kialakításának és tapasztalt, mindenre felkészített személyzetének.

A bringó hintót senkinek sem kell bemutatni, és a családi nyaralás Hajdúszoboszlón akár ezzel is kiegészülhet. Bringó hintóval lényegesen egyszerűbb és gyorsabb a környék felfedezése, de természetesen szórakoztatóbb is!

Ha meggyőztük, hogy családi nyaralását Hajdúszoboszlón töltse, foglaljon Ön is szállást a Rudolf Hotelben, ahol kellemes környezet és kényelmes szobák várják! Amennyiben szeretne szobát foglalni, vagy kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Scroll Up