A Rudolf Hotel szállásutalványai a 2020-as évre

A Rudolf Hotel szállásutalványai a 2020-as évre

egész évben felhasználható ajánlatokkal várjuk!

https://hotelrudolf.hu/rudolf/ajandekutalvany-rendeles/

Hamarosan itt a karácsony, ami nem csak a szeret ünnepe, de az ajándékoké is. Ha szeretné valami igazán maradandóval megajándékozni szeretteit, ne a tárgyi ajándékokon gondolkodjon, inkább fordítsa a figyelmét az élmények felé! Hajdúszoboszlói szállodánk, a Rudolf Hotel a 2020-as évre is ajánlja szállásutalványait, amelyek egész évben felhasználhatóak.

Hajdúszoboszlói szállodánk szállásutalványa a tökéletes ajándék a családnak, a barátoknak, vagy az idősebb rokonoknak. Hajdúszoboszló Magyarország egyik legnépszerűbb városa, legalább egyszer mindenkinek látnia kell, közelebbről is megismerkednie a termálfürdővel, és élvezni annak jótékony hatásait. Nincs is olyan ember, aki ne örülne egy ilyen lehetőségnek, így Ön is biztos lehet abban, hogy nagy örömet okoz majd hajdúszoboszlói szállodánk ajándékutalványával.

Az ajándékutalvány, mint fentebb is írtuk, egész évben felhasználható, vagyis nincs időszakhoz kötve, csupán egyeztetni kell hajdúszoboszlói szállodánkkal a kívánt időpontot. Ebből persze az is következik, hogy nem csupán karácsonyi ajándékként, de bármilyen alkalomra megvásárolható, legyen az akár házassági évforduló, vagy születésnap. Az ajándékutalvánnyal igénybe vehető hajdúszoboszlói szállodánk wellness részlege, biztosított a reggeli, illetve vagy az ebéd, vagy a vacsora kívánság szerint, ingyenesen használható a Wifi, a fürdőköpenyek, törölközők és széfek, emellett érkezéskor welcome drinkkel fogadjuk a vendégeket.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését hajdúszoboszlói szállodánk ajándékutalványa, vásárolja meg még időben, hogy a közelgő karácsony alkalmából átadhassa szeretteinek! Ha viszont a családot szeretné megajándékozni egy, az otthontól távol, pihenéssel töltött karácsonnyal, akkor válassza a karácsonyi meglepetés ajánlatunkat, ami 2019.11.01.-2020.03.31. között, de akár karácsonykor is felhasználható!

Ha kérdése lenne hajdúszoboszlói hotelünk ajándékutalványával kapcsolatban, vagy szeretne időpontot foglalni, akkor kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Scroll Up