Hotel Rudolf szolgáltatások

Színes programokkal, vendégeink kényelmét és igényeit kielégítő szolgáltatásokkal várja Önt és családját, barátait Hajdúszoboszlón a Hotel Rudolf
Wellness szolgáltatások

Wellness szolgáltatások

- Fedett pezsgőfürdő - szauna, - gőzkabin - Nyári időszakban élményelemekkel felszerelt kültéri strand-és gyermekmedence - fürdőköntöst biztosítunk a wellness használathoz is - Napozó ágyak és napozóterasz használat.

Gyógyászati szolgáltatások

Gyógyászati szolgáltatások

Vendégeink már helyben is igénybe vehetnek TB támogatott kezeléseket és élvezhetik a gyógyvíz nyújtotta felfrissülést! Elkészült 2 db gyógymedencénk, melyek 34 °C és 36 °C fokosak. Terápiánkon magasan képzett masszőrök végzik a kezeléseket, legyen az gyógykúra vagy wellness kezelés.

Programlehetőségek

Programlehetőségek

- Zenés – táncos – Műsoros estek - Lovas kocsis városnézés, - Debreceni városnézés, - Hortobágyi kirándulás -Tisza tavi Ökocentrum -Tisza-tó aktív szórakozással

További szolgáltatásaink

Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatásaink

  • Gyógy- és wellness kezelések TB lapon és extra szolgáltatásként is igénybe vehetők: (pl. orvosi vizsgálat, orvosi masszázs, iszapkezelés, víz alatti vízsugár masszázs, aromaolajos, relaxációs, masszázs, méz és csokoládés pakolás, gyógynövényes pakolás, stb.)

TB által támogatott kezelések

  • Helyben is igénybe vehetnek TB támogatott kezeléseket és élvezhetik a gyógyvíz nyújtotta felfrissülést
  • Elkészült 2 db gyógymedencénk, melyek 34 °C és 36 °C fokosak. Terápiánkon magasan képzett masszőrök végzik a kezeléseket, legyen az gyógykúra vagy wellness kezelés.
  • TB támogatott gyógykezelések igénybevételéhez már nincs szükség beutalóra, csak TAJ kártya és lakcímkártya szükséges!

Szép Kártya elfogadóhely

  • Szállodánk Szép kártya (OTP, K&H, MKB) és Erzsébet Utalvány elfogadóhely
  • valamint fizetheti szállását hitelkártyával is
  • (Visa, AMEX, Eurocard, Maestro)

Vendégeink írták

Csodálatos egy hetet töltöttünk a Hotel Rudolfban. A mindig mosolygós személyzet lesi a pihenni vágyók minden gondolatát. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a szállodát. Köszönjük a csodás pihenést. Remélem még visszatérünk Önökhöz.

Papp család

Kellemes 5 napot töltöttünk Önöknél, az unokahúgommal. Nagyon kényelmes a szálloda. Praktikusan téliesítették a gyógymedencét. Nagyon ízletesen főznek (meg is dicsértük a szakácsokat) a személyzet kedves, A legjobbakat tudjuk mondani az ellátásról. A gyógyvíz is kiváló minőségű, tiszta. Máskor is megyünk.

makláryék
Scroll Up