ÉREZD JÓL MAGAD HAJDÚSZOBOSZLÓN!

  • by Hotel Rudolf
ÉREZD JÓL MAGAD HAJDÚSZOBOSZLÓN!

Hajdúszoboszlón örök a nyár!

Európa legnagyobb fürdőkomplexumának vízi élményei mellett az idei nyáron is ingyenes koncertek, kulturális programok, gasztronómiai fesztiválok színesítik az itt töltött időt. Ugye még te is akarsz további örök emlékeket Hajdúszoboszlóról, akkor légy vendégünk most nyáron is és töltsd fel fotóidat a Facebook oldalunkra, hogy nyár végén újra rengeteg ajándékkal lephessünk meg Titeket!

Az őszi és téli hónapokban is felejthetetlen élményeket tartogat Hajdúszoboszló: a hideg időben, sok munkában, stresszben megfáradt tagjainkat meleg gyógyvíz üdíti fel, a wellness élmények segítségével pedig végre igazán kipihenhetjük magunkat!
Hajdúszoboszló forró aranya, azaz a minősített gyógyvíz nemcsak kikapcsolást, de gyógyulást is nyújt: ízületi gyulladások, elváltozások, ideg- fájdalmak gyulladások, izomfájdalmak és sportsérülések utókezelésére is használható. A hajdúszoboszlói kúra során alkalmazott hidroterápiás kezelések mindegyike ezzel a gyógyvízzel történik, a komplex programok pedig a gyógyvíz jótékony hatásait ötvözik az igényeknek megfelelően. Hajdúszoboszlón szerencsére nem is kell sokat kutyagolni az élményért, hiszen 13 kiemelt, helyi szállodában házon belül is biztosított a fürdőzés, és igénybe vehetőek a kiváló gyógykezelések.

Scroll Up