Gyógyászat & SPA

Gyógyászat

Ha egy ásványvíz gyógyító hatású, gyógyvízzé lehet minősíteni. Ha hőmérséklete30° fok alatti, hideg gyógyvíznek, ellenkező esetben termálvíznek, vagy hévíznek nevezzük. Hazánk gyógyító hatású vizei világszerte elismertek, bár különlegességükkel, valódi értékükkel és gazdagságukkal talán még a magyarországi lakosok sincsenek tisztában.
Tavaszi csobbanás

GYÓGYÁSZAT

Kinek ajánlott és kinek nem a gyógyfürdő?


Ha egy ásványvíz gyógyító hatású, gyógyvízzé lehet minősíteni. Ha hőmérséklete 30°C alatti, hideg gyógyvíznek, ellenkező esetben termálvíznek, vagy hévíznek nevezzük. Hazánk gyógyító hatású vizei világszerte elismertek, bár különlegességükkel, valódi értékükkel és gazdagságukkal talán még a magyarországi lakosok sincsenek tisztában.


Tovább…


SZÉPSÉGFARM

Wellness Hévízen – Minden évszakban


Szállodánk szolgáltatásai között olyan wellness programok szerepelnek, mint amilyen az iszapkezelés, de különböző szépészeti kezelések között is válogathat!

Látogasson el hozzánk ön is egy kis hévízi wellnessre!


Tovább…


Gyógyászat, terápiák, kezelések

Hotelünkben szezon után is van oka megszállni vendégeinknek!


Hévíz azok közé az üdülőhelyek közé tartozik, ahol nem csupán nyáron pezseg az élet, hanem egész évben egymás kezébe adják a kilincset a vendégek.

Ez nem is csoda, hiszen Hévíz gyógyfürdőjének gyógyereje közel és távol jól ismert és méltán híres.


Tovább…


Enjoy the sky

Parasailing


Enjoy the thrill on the sky with our parasailing team and feel the California sun on your face. The team will help you get your adrenaline high and will be capuring your moments on a high-definition camera.


READ MORE