2019.szeptember 13-15

A Hajdúszoboszlói Bioétel- és Borfesztivál Magyarország egyedülálló gasztronómiai eseménye, ahol bio és bor összeforr.

Egészség és Bor – e kettő itt összeforr!

Helyszín: Szent István Park

Ár: 24. 990,- Ft / fő / 2 éj +
idegenforgalmi adó: 500,- Ft / fő / éj

A csomagár tartalmazza:
– Szállás 2 ágyas, standard szobában
– svédasztalos reggeli, és 3 fogásos, menüválasztásos főétkezés ( ebéd vagy vacsora)
-Beltéri wellness használat: pezsgőfürdő, szauna, gőzkabin
– Kültéri wellness használat:
– 2 db gyógyvizes medence (34-36 °C, 36-38 C°), valamint a szálloda strandjának térítésmentes igénybevétele:
felnőtt- és gyermek strandmedencék,napozó terasz, napozó ágyak.
– törölköző-és fürdőköpeny használat
– Központi széf, WiFi használata
Gasztro meglepetéseink ezen csomagot foglaló vendégeink számára:
– Érkezéskor welcome drink
– Szombaton gasztro -reggelivel várjuk vendégeinket
-Péntek és Szombat este vendégünk egy 1 üveg borra (0,7 l) a vacsorához
– Délutánonként vendégünk egy kávéra vagy teára
– A la carte Éttermünk áraiból 10% kedvezményt biztosítunk a Fesztivál ideje alatt.

Ellátogatna a Bioétel- és Borfesztiválra? Szálljon meg hajdúszoboszlói hotelünkben!

hajdúszoboszlói hotelA nyár még csak most kezdődött, de érdemes már ilyenkor betervezni a kora őszi programokat is Szeptemberben még tart a nyári meleg és valljuk be, hogy olyankor nem könnyű elengedni a nyaralás élményét sem. Ne tegye, hosszabbítsa meg egy kicsit az idei nyarat, és látogasson el városunkba szeptember közepén az ilyenkor megrendezésre kerülő Hajdúszoboszlói Bioétel- és Borfesztiválra!

Erre az alkalomra is kedveskedünk a hajdúszoboszlói hotelünket választó vendégeinknek kihagyhatatlan ajánlatokkal! Akik szeptemberben, a Bioétel- és Borfesztivál ideje alatt nálunk szállnak  meg, azok két éjszakára vehetik igénybe hajdúszoboszlói hotelünk vendégszeretét és élvezhetik a három csillagos minőséget.

A csomagajánlatunk minden vendégünk számára tartalmaz egy standard szobát két főre szólóan, törölköző és fürdőköpeny használattal, valamint félpanziós ellátással. A fesztiválhoz kapcsolódóan néhány plusz szolgáltatással kedveskedünk vendégeinknek: szombati gasztro reggelivel, illetve érkezéskor felszolgált welcome drinkkel,valamint pénteken és szombaton egy üveg borral igyekszünk a kedvükben járni. Ez még nem minden, mert kávé és tea is szerepel a meglepetések között délutánonként, ráadásul 10% kedvezményt is biztosítunk a la carte éttermünk áraiból a hajdúszoboszlói hotelünk vendégei számára a fesztivál teljes ideje alatt.

Jöjjön és élvezze ősz elején is hazánk legismertebb fürdővárosát, érezze jól magát hajdúszoboszlói hotelünkben, miközben egy nívós fesztiválon kóstol bele a régió legjobb boraiba és bioételeibe! Azt szeretnénk, ha vendégeinknek minden szempontból pompás élményben lenne része, ezért hajdúszoboszlói hotelünk wellness részlegébe is bejárást biztosítunk. Beltéren és kültéren is olyan szolgáltatások segítségével kapcsolódhat ki, mint a pezsgőfürdő, szauna, gőzkabin.

Amennyiben még nincs programja szeptember derekára, keressen fel minket bizalommal és foglaljon időben szállást hajdúszoboszlói hotelünkbe! Ehhez keressen fel minket a weboldalunkon közzétett elérhetőségeink egyikén!

Blog Attachments
Scroll Up