Tavaszi akció!

Tavaszi akció!

http://hotelrudolf.hu/rudolf/tavaszi-akcio-a-rudolf-hotelben/

Tavaszi akció: töltse a tavaszi szabadnapjait hajdúszoboszlói hotelünkben!

Tavaszi kiruccanásra vágyik? A tavasz egy olyan évszak, amikor a naptárban több piros betűs ünnep is felbukkan, ez pedig több hosszú hétvégét is jelent. Nincs is nagyszerűbb alkalom egy tavaszi hosszú hétvégénél ahhoz, hogy kiránduljon, és egy kicsit feltöltődjön. Ha Ön is ezt tervezi, vagy már évek óta, rendszeresen elutaznak a családdal egy-egy ilyen tavaszi utazásra, akkor érdemes figyelemmel kísérnie az akciós ajánlatokat.

A Rudolf Hotelben is indítunk ilyen tavaszi akciót, amit vétek lenne nem figyelembe venni. Ha szívesen megszállna hajdúszoboszlói hotelünkben egy szép, tavaszi hétvégén, örömmel látjuk Önt többedmagával együtt is! A Rudolf Hotel tavaszi akciója március elejétől egészen május elejéig érvényes, tehát ezekben  a hónapokban minden, a tavaszi akciót igénybe vevő vendégünk kedvezményes árat fizet a lefoglalt szobákért.

Miért nem fogják megbánni, ha a mi hajdúszoboszlói hotelünkben töltenek el néhány napot? Igazán vendégszerető környezetben pihenhetnek, egészen úgy érezhetik magukat, mintha csak a saját otthonukban lennének. Annyi a különbség, hogy nem kell semmivel sem fáradniuk, csak élvezni a tiszta, kényelmes szobákat, az udvarias kiszolgálást és a finom ételeket, amiket a félpanziós ellátás keretében szolgálunk fel Önöknek. Hajdúszoboszlói hotelünk egyik vonzereje a wellness részleg, amit a tavaszi akciót igénybe vevő vendégeink is kedvükre használhatnak.

Látogasson el az ország egyik legnevesebb fürdővárosába, hiszen idilli környezete, kedves, barátságos hangulata, híres gyógyvize miatt tökéletes helyszín a tavaszi kikapcsolódáshoz! Ha már járt a városban, mindig megéri visszatérni egy már jól ismert helyre, de akkor is kihagyhatatlan élmény, ha még egyszer sem járt Hajdúszoboszlón.

Lépjen kapcsolatba hajdúszoboszlói hotelünkkel a honlapunkon megadott elérhetőségeink valamelyikén, és tudjon meg minden további részletet a Rudolf Hotel tavaszi akciójáról! Kapcsolódjon ki hajdúszoboszlói hotelünkben kedvezményes áron!

Scroll Up