Ne hagyja ki a tavaszi akciót

Ne hagyja ki a tavaszi akciót

http://hotelrudolf.hu/rudolf/tavaszi-akcio-a-rudolf-hotelben/

Ne hagyja ki a tavaszi akciót hajdúszoboszlói hotelünkben, a Hotel Rudolfban!

A tél is gyönyörű évszak, ám az emberek többségének nem a kedvence. Sokan betegednek le, rövidek a nappalok, ha ki szeretnénk menni, az hosszas öltözködéssel jár. Ahogyan telik az idő, a decemberből a januárba lépünk, onnan pedig átevickélünk a februárba, már úgy érezzük, hogy bőven elég volt ennyi. Legyen vége, jöjjön a tavasz! Örömmel rúgjuk le a nagy paplant és szabadítjuk ki magunkat az önkéntes rabságból. Hiszen télen nehezebben mozdulunk ki a kényelmes, meleg szobából. Tavasszal azonban már egészen más a helyzet!

Tavasszal hívogat a világ, vonz a természet, mehetnékünk támad és szeretnénk minél több élményt magunkba szívni. Ehhez nem kell a világ másik felére utazni, kezdetnek az is elég, ha egy kiruccanással kezdünk, mondjuk Hajdúszoboszlón. A tavaszi akció hajdúszoboszlói hotelünkben, a Hotel Rudolfban például tökéletes lehetőség arra, hogy kiszabaduljunk a téli visszavonulásból és kicsit felfrissüljünk.

Hajdúszoboszlói hotelünk, a Hotel Rudolf wellness részlege vagy a város Gyógyfürdője kiváló lehetőség a még csalóka tavaszi időjárás kijátszására. Ilyenkor még könnyű megfázni és van úgy, hogy a séta sem esik jól sokáig, ha az időjárás szeszélyes. Hajdúszoboszlói hotelünk wellnes részlegében azonban mindig talál olyan programot, ami garantálja a kellemes időtöltést.

A Hotel Rudolfban, hajdúszoboszlói hotelünkben, a tavaszi akciót igénybe vevő vendégek is használhatják a jakuzzit, a gőzkabint, a finn szaunát, illetve a gyógymedencéket is. Ezen túl olyan szolgáltatások állnak még a rendelkezésükre, mint a fodrászat, szolárium vagy egyéb kezelések. A Hotel Rudolfban a tavaszi akciót kihasználó vendégeink standard, kényelmes szobákban szállhatnak meg, félpanziós ellátással. Komfort, tisztaság és kényelem, wifi és fürdőköpeny, ezt mind biztosítjuk a szobákban a pihenni vágyóknak.

Amennyiben tavaszi utazást tervez, nézze meg, mit ajánl Önnek a Hotel Rudolf, hajdúszoboszlói hotelünk tavaszi akciója keretében! Élvezze Hajdúszoboszló nyugalmát, pihenjen és töltődjön fel nálunk! A részletekkel kapcsolatban szívesen tájékoztatjuk hajdúszoboszlói hotelünk honlapján feltüntetett elérhetőségeink valamelyikén!

Scroll Up