Karácsonyi meglepetés? Vásároljon ajándékutalványt!

Karácsonyi meglepetés? Vásároljon ajándékutalványt!

http://hotelrudolf.hu/rudolf/ajandekutalvany-rendeles/

Közeledik az év legszebb ünnepe, a karácsony. Ilyenkor már igazi készülődési lázban égnek az emberek, dekorációt, csomagolópapírt vásárolnak, és természetesen a karácsonyi meglepetésen törik a fejüket. Sokan utóbbi kapcsán tárgyak helyett élményekkel szeretnék megajándékozni szeretteiket, azonban ilyenkor a kérdés az, hogy mi lehet ebben az esetben a legideálisabb választás?
Ha Ön is élményt ajándékozna, és ezt a kérdést már feltette magában, ne gondolkodjon tovább, vásároljon ajándékutalványt hajdúszoboszlói szállodánktól!

Hajdúszoboszlói szállodánk ajándékutalványával tökéletes élményt ajándékozhat a családnak, vagy idősebb rokonainak. Hajdúszoboszló Magyarország egyik legnépszerűbb városának számít, legalább egyszer mindenki szeretne eljutni ide, közelebbről is megismerkedni a termálfürdővel, és élvezni annak jótékony hatását. Ebből könnyedén következtethet arra, hogy nincs olyan ember, aki ne örülne egy ilyen lehetőségnek, így biztos lehet abban, hogy fel is fogják használni a megajándékozottak hajdúszoboszlói szállodánk ajándékutalványát.

A meglepetés erejét tovább fokozzuk, ami azt jelenti, hogy az ajándékutalványok beváltásánakhatáridejét 2019. február 28.-ig kitoltuk, így az ünnepek után kellő idő áll rendelkezésre a megajándékozottaknak arra, hogy beváltsák a kapott utalványt. A január és a február a legnyugodtabb és legcsendesebb időszaka hajdúszoboszlói szállodánknak, így vendégeink ilyen körülmények között valóban kikapcsolódhatnak és tartalmasan pihenhetnek a karácsonyi nyüzsgés után.

Ha viszont a családot lepné meg hajdúszoboszlói szállodánk ajándékutalványával azért, hogy a készülődés és kapkodás helyett valóban pihenhessenek az ünnep alkalmával, akkor akár a karácsonyt is nálunk tölthetik, ugyanis az utalvány 2018. november elsejétől már érvényes!

Szerezze be mihamarabb a család, vagy rokonai karácsonyi ajándékát, vásároljon ajándékutalványt hajdúszoboszlói szállodánktól! Ha további információkat szeretne megtudni az utalványról, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Scroll Up