Gyógyító hétköznapok hajdúszoboszlói hotelünkben!

Gyógyító hétköznapok hajdúszoboszlói hotelünkben!

http://hotelrudolf.hu/rudolf/teli-pihenes-a-rudolf-hotelben/

Ahogyan eltelik a december, az év még egy utolsó, nagy ünneplést tartogat számunkra: a karácsony után még itt a szilveszter is! Mindenki számára fontos kérdés, hogy mi legyen a program, hol töltse a szilvesztert, de az is fontos, hogy hol töltődjön fel a nagy decemberi hajrát követően!

Miért érdemes az ünnepek utáni feltöltődést hotelben tölteni? Ennek a programnak számos előnye van! Gondoljon bele, hogy nem kell semmivel sem törődnie, csak magával! Ahelyett, hogy a háztartással, vagy a munkával foglalkozik,  most Ön az, akit kiszolgálnak és elhalmoznak figyelemmel, vendégszeretettel és mindenféle földi jóval! Nincs gondja semmire sem, csak azzal kell törődnie, milyen módon élvezze a szabadidejét. Egyszerűen csak szállást foglal, például egy hajdúszoboszlói hotelben, odautazik és élvezi a semmittevést, a pihenést!

Kezdje az újévet kipihenve, gyógyuljon és töltődjön fel hajdúszoboszlói hotelünkben!

Valami kellemes, de változatos programra vágyik, amihez nem kell sokat szerveznie, csak jól éreznie magát? Várja a télen is napi áron igénybe vehető csomagunk a Hotel Rudolfban! Kapcsolódjon ki egy kiváló, három csillagos, hajdúszoboszlói szállodában! Tekintse meg téli ajánlatunkat, és foglalja le minél előbb csomagunkat a gyógyító hétköznapi kikapcsolódáshoz hajdúszoboszlói szállodánkba!

Minden hozzánk látogató vendéget meleg üdvözlő itallal fogadunk, hiszen az év első napjait igyekszünk a lehető legkellemesebbé tenni a számukra. Félpanziós ellátással és háromfogásos főétkezéssel kedveskedünk vendégeinknek. Természetesen a wellness részlegünk mindenki előtt nyitva áll, ahol szauna, gőzkabin, jacuzzi és különféle gyógymedencék gondoskodnak a teljes
kikapcsolódásról.  A szobához fürdőköpeny, törölköző, központi széf, WiFi használat is jár. Ezen túl pedig ott van szép városunk, Hajdúszoboszló is, ami kellemes városnézésre csábít!

Keresse meg bizalommal hajdúszoboszlói hotelünket, és foglaljon szobát nálunk! Elérhetőségeinken kapcsolatba léphet velünk, de siessen, mert elfogynak a szabad helyek!

Scroll Up