First minute nyár

First minute nyár

First minute nyár: foglalja le már most a szállását hajdúszoboszlói hotelünkben a nyaralás idejére, kedvezményes áron!

Nincs is annál bosszantóbb dolog, amikor az ember lemarad valamiről, amikor egymást kergetik a fejünkben a „mi lett volna, ha” kérdések, de már nem tehetünk semmit, mert a lehetőség végleg elszállt. Ez egy meghiúsult nyaralás esetén is éppen olyan zavaró tud lenni, mint például egy elszalasztott állás ügyében.

Ne tartozzon azok közé, akik nem tudják megragadni a lehetőségeket és már csak a következményeken rágódnak! Szervezze meg a nyaralását időben és várja a nyári szabadságot annak tudatában, hogy nincs több tennivalója az utazással kapcsolatban!

A Hotel Rudolf, hajdúszoboszlói hotelünk first minute nyár akciója keretében már most lefoglalhatja azt a szobát, ahol majd a jól megérdemelt szabadságát tölti. Annyit kell csak tennie, hogy  döntésre jut, és március végéig befizeti a foglalást biztosító előleget, tehát a szoba árának 30%-át hajdúszoboszlói hotelünknek.

Fél panziós ellátás, tiszta, barátságos szobák, szívélyes kiszolgálás, welcome drink, jól felszerelt wellnes részleg várja minden vendégünket hajdúszoboszlói hotelünkben!

Lepje meg magát egy hajdúszoboszlói wellness-el és utazzon városunkba idén nyáron! Hajdúszoboszló egyike azoknak a belföldi úticéloknak, amikben garantáltan nem fog csalódni, ha feltöltődést és kellemes élményeket keres. Hajdúszoboszló városa kedves, barátságos, tele kikapcsolódásra csábító programokkal, amikből természetesen a termálfürdő a legnépszerűbb. A wellness kellemes hatásait hajdúszoboszlói hotelünkben is élvezheti, hiszen kiterjedt és színvonalas pihenő részleggel rendelkezünk, ahol medencék, szauna, masszázs is található.

Keressen meg minket bizalommal és gondoskodjon időben a szobafoglalásról! Kedvezményes áron szállhat meg hajdúszoboszlói hotelünkben, akár fő szezonban is, ha most dönt, és az előfoglalást választja! A részletekkel kapcsolatban szívesen adunk további tájékoztatást, amennyiben kapcsolatba lép velünk hajdúszoboszlói hotelünk honlapján feltüntetett elérhetőségeink egyikén!

Scroll Up